Ma-pe: 9-20
La: 9-18 
Su: 12-17

VERKKOKAUPPAAN (24H)

fi-FIen-GBru-RU
fi-FIen-GBru-RU
Hae

Hyödynnä lokakuun edut

1.10.2020 Apteekki Isokannel

Lokakuun IsoEtu-tarjouksissa mm. Sebamed-tuotteet -30% ja apteekin Avène-kosmetiikka -25%. Kaikki tarjoukset näet nettisivumme valikon kohdasta Asiakasedut->Tarjoukset. Klikkaamalla tarjouskuvaa saat kuvan suuremmaksi. Tarjoukset ovat voimassa 31.10.2020 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

lue lisää...

KORONA-AJAN POIKKEUKSIA AUKIOLOAIKOIHIN

31.8.2020 Apteekki Isokannel

Maanantaista perjantaihin palvelemme klo 9-20 eli suljemme tuntia normaalia aikaisemmin. Myös lauantaisin suljemme tuntia normaalia aikaisemmin eli palvelemme klo 9-18. Sunnuntaisin palvelemme klo 12-17.

lue lisää...

VERKKOKAUPPAMME ON MUUTTANUT!

30.12.2019 Apteekki Isokannel

Apteekki Isokanteleen verkkokauppa on muuttanut! Uusi verkkokauppamme löytyy osoitteesta s-apteekki.fi.

lue lisää...

UUTTA - JOWAE-IHONHOITOTUOTTEET NYT MEILTÄ

30.12.2019 Apteekki Isokannel

Uusi korealais-ranskalainen dermokosmetiikkasarja Jowae on tullut valikoimaamme. Jowae sopii erinomaisesti herkälle iholle, sillä sen tuotteet on testattu dermatologisesti ja niiden tehokkuus on testattu kliinisesti. Jowaen tuotteet eivät sisällä parabeenejä, fenoksietanolia, mineraaliöljyjä, tai synteettisiä väriaineita. Tuotteiden raaka-aineista 93 prosenttia on luonnollisia HUOM! Tuotteet eivät sisällä

lue lisää...

Käyttämättömien lääkkeiden palauttaminen apteekkiin

30.5.2013 Apteekki Isokannel

Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä. Kaikki apteekkiin palautetut lääkejätteet toimitetaan vaarallisen jätteen käsittelyyn. Apteekkari on vastuussa lääkkeiden laadusta apteekissa. Jos lääkkeet ovat olleet asiakkaan hallussa, ei niitä voi enää myydä uudelleen. Tämän vuoksi käyttämättömiä lääkkeitä ei myöskään hyvitetä asiakkaalle. Käytäntö perustuu lääkelakiin ja viranomaisten apteekeille antamiin ohjeisiin.

lue lisää...