Favora-esittely 15.12.2017

11.12.2017 Apteekki Isokannel

Favora-esittely apteekissa perjantaina 15.12. klo 10.30-17.30. Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favoran 18 tuotetta muodostavat ihonhoidon kivijalan, josta jokaisen herkkäihoisen on helppo löytää itselleen sopivat tuotteet. Sarjan tuotteista 17 on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta.

lue lisää...

Lemmikin joulunaika -teemapäivä lauantaina 16.12.2017

11.12.2017 Apteekki Isokannel

Lähestyvä juhlakausi saattaa aiheuttaa stressiä karvaisille ystävillemme, kun tuttu elinympäristö muuttuu erilaiseksi ja monet jouluun kuuluvat asiat, kuten jouluruuat tai pakkausnarut voivat aiheuttaa harmia. Ulkonakin paukkuvat uudenvuoden raketit. Valmistaudu antamaan lemmikillesi hyvä ja turvallinen juhlakausi ja tule kuuntelemaan vihjeitä apteekin teemapäivänä. Klinikkaeläintenhoitaja paikalla kello 12-14 kertomassa mm. jouluisista vaaranpaikoista ja paukkuaran koiran huomioimisesta.

lue lisää...

APTEEKIN VERKKOKAUPAN TOIMITUKSET NYT KOKO MAAHAN

29.11.2013 Apteekki Isokannel

Apteekin verkkokaupasta toimitetaan ostoksia koko Suomen alueelle. Verkkokauppaan pääset apteekin sivujen (isokannel.fi) ylävalikon kohdasta "Shop" tai menemällä suoraan osoitteeseen shop.isokannel.fi.

lue lisää...

Käyttämättömien lääkkeiden palauttaminen apteekkiin

30.5.2013 Apteekki Isokannel

Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä. Kaikki apteekkiin palautetut lääkejätteet toimitetaan vaarallisen jätteen käsittelyyn. Apteekkari on vastuussa lääkkeiden laadusta apteekissa. Jos lääkkeet ovat olleet asiakkaan hallussa, ei niitä voi enää myydä uudelleen. Tämän vuoksi käyttämättömiä lääkkeitä ei myöskään hyvitetä asiakkaalle. Käytäntö perustuu lääkelakiin ja viranomaisten apteekeille antamiin ohjeisiin.

lue lisää...

eReseptit meiltä

14.9.2012 ConnectingTalents

Apteekissamme on 9.9.2011 alkaen käytössä eResepti-palvelu.

lue lisää...

Apteekin ihonhoidon maailma laajenee

27.2.2012 ConnectingTalents

Apteekille on asennettu Vichy- ja La Roche-Posay -dermokosmetiikkakeskus.

lue lisää...

Kosmetologi paikalla apteekin ihonhoidon maailmassa

19.4.2011 ConnectingTalents

Farmaseuttien lisäksi apteekissa on nyt myös kosmetologi opastamassa yksilöllisesti sopivien ihonhoitotuotteiden valinnassa.

lue lisää...

Bonusta S-Etukortilla Apteekki Isokanteleesta!

1.11.2010 ConnectingTalents

Bonusta saat laadukkaista ja turvallisista itsehoito- ja vapaakaupan valmisteista, kuten vitamiini- ja hivenainevalmisteista, ihonhoito-, kosmetiikka- ja hygieniatuotteista sekä haavan- ja suunhoitoon liittyvistä tuotteista.

lue lisää...