HIUSPOHJA-ANALYYSEJA

16.8.2018 Apteekki Isokannel

Maanantaina 20.8. klo 14:00-18:30 voit tulla selvittämään hiuspohjasi kunnon. Tutkimus tehdään modernilla analyysikameralla ja se on ilmainen. Analyyseja tehdään saapumisjärjestyksessä.

lue lisää...

ATOPIK-esittelypäivä 17.8.2018

14.8.2018 Apteekki Isokannel

Kotimaiset Atopik-kosmetiikkatuotteet saat nyt meiltä. Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin.

lue lisää...

Apteekin mittauspäivä 5.9.2018

3.8.2018 Apteekki Isokannel

Perinteinen mittauspäivä järjestetään taas yhteistyössä Etelä-Suomen sydänpiirin kanssa keskiviikkona 5.9.2018 klo 9-16. Mittaukset ovat maksullisia seuraavasti: kolesteroli 8 €, kolesterolierittely 32 €, pitkäaikaisverensokeri 24 €, verensokeriarvo 5 €, verenpaine 2 € ja hemoglobiini 5 €. Varaa aika etukäteen apteekista. Tunne arvosi ‑ mittaa ne säännöllisesti.

lue lisää...

BONUSAPTEEKKIEN ELO-SYYSEDUT

28.6.2018 Apteekki Isokannel

Bonusapteekkien elo-syysedut ovat voimassa 30.9. asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Etutuotteet näet nettisivumme valikon kohdasta Asiakasedut->Tarjoukset. Pikkukuvaa klikkaamalla saat tuotekuvan suuremmaksi.

lue lisää...

APTEEKIN VERKKOKAUPAN TOIMITUKSET NYT KOKO MAAHAN

29.11.2013 Apteekki Isokannel

Apteekin verkkokaupasta toimitetaan ostoksia koko Suomen alueelle. Verkkokauppaan pääset apteekin sivujen (isokannel.fi) ylävalikon kohdasta "Shop" tai menemällä suoraan osoitteeseen shop.isokannel.fi.

lue lisää...

Käyttämättömien lääkkeiden palauttaminen apteekkiin

30.5.2013 Apteekki Isokannel

Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä. Kaikki apteekkiin palautetut lääkejätteet toimitetaan vaarallisen jätteen käsittelyyn. Apteekkari on vastuussa lääkkeiden laadusta apteekissa. Jos lääkkeet ovat olleet asiakkaan hallussa, ei niitä voi enää myydä uudelleen. Tämän vuoksi käyttämättömiä lääkkeitä ei myöskään hyvitetä asiakkaalle. Käytäntö perustuu lääkelakiin ja viranomaisten apteekeille antamiin ohjeisiin.

lue lisää...

eReseptit meiltä

14.9.2012 ConnectingTalents

Apteekissamme on 9.9.2011 alkaen käytössä eResepti-palvelu.

lue lisää...

Apteekin ihonhoidon maailma laajenee

27.2.2012 ConnectingTalents

Apteekille on asennettu Vichy- ja La Roche-Posay -dermokosmetiikkakeskus.

lue lisää...

Kosmetologi paikalla apteekin ihonhoidon maailmassa

19.4.2011 ConnectingTalents

Farmaseuttien lisäksi apteekissa on nyt myös kosmetologi opastamassa yksilöllisesti sopivien ihonhoitotuotteiden valinnassa.

lue lisää...

Bonusta S-Etukortilla Apteekki Isokanteleesta!

1.11.2010 ConnectingTalents

Bonusta saat laadukkaista ja turvallisista itsehoito- ja vapaakaupan valmisteista, kuten vitamiini- ja hivenainevalmisteista, ihonhoito-, kosmetiikka- ja hygieniatuotteista sekä haavan- ja suunhoitoon liittyvistä tuotteista.

lue lisää...