Ma-pe: 9-20
La: 9-18 
Su: 12-17

VERKKOKAUPPAAN (24H)

fi-FIen-GBru-RU
fi-FIen-GBru-RU
Hae

Muut palvelut

Lääkkeiden yhteisvaikutuksen seuranta

Keskittämällä lääkeostoksesi apteekkiimme voimme seurata lääkitystäsi ja varmistaa, ettei lääkevalikoima sisällä lääkityksesi tehoa alentavia tai turvallisuutta vaarantavia yhteisvaikutuksia. Kysy henkilökunnaltamme neuvoa myös silloin, kun hankit reseptivapaita lääkkeitä palveluvalintaosaltoltamme.

Kelan kattokorvausseuranta

Mikäli vuosittaiset KELA-korvattavien lääkkeiden ostosi ylittävät KELA:n määrittelemän kattosumman, saat lääkkeesi apteekista pelkällä KELAn omavastuuhinnalla (2,50 euroa / lääke). KELA seuraa kattosumman täyttymistä apteekista tulevien tietojen perusteella ja lähettää sinulle lisäkorvaukseen oikeuttavan ilmoituksen kattosumman täyttyessä. Säilytä tämä ilmoitus ja esitä se apteekissa saadaksesi lääkkeesi omavastuuhinnalla.

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu ja toimituspalvelu

Apteekkimme suorittaa lääkkeiden annosjakelu- ja toimituspalvelua. Voimme tarjota lääkkeiden koneellista annosjakelupalvelua ja lääkkeiden toimituspalveluja yhdessä tai erikseen. Palvelujen käyttöönotto vaatii erillisen sopimuksen. Kysy lisää apteekista, jos olet kiinnostunut liittymään koneellisen annosjakelun ja/tai toimituspalvelujen piiriin.

Lääkejätteiden vastaanotto

Apteekkiin voi palauttaa maksutta yksittäisten kotitalouksien käyttämättä jääneet lääkkeet ja käytöstä poistetut elohopeakuumemittarit. Apteekki ei ota vastaan muita ongelmajätteitä, eikä esim. käyttämättä jäänyttä kosmetiikkaa. Katso tarkemmat ohjeet lääkejätteiden palautuksesta Tiedotteet-osiosta.

Apteekin ilmaislehdet

Apteekkien oman Terveydeksi!-lehden voit ottaa mukaasi asioidessasi meillä. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehteen voit tutustua myös tämän linkin kautta. Meiltä saat mukaasi myös paikallislehdet Haagalaisen ja Tanotorven niiden ilmestymisen jälkeen.

Apteekkipalvelut

Lue tarjoamistamme apteekkipalveluista täältä.

 

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekista ostetuista tuotteista ja palveluista. Verkossa Bonusta kertyy S-apteekki.fi -sivustolla tehdyistä ostoista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.

Lue lisää...