Ma-pe: 9-20
La: 9-18 
Su: 12-17

VERKKOKAUPPAAN (24H)

fi-FIen-GBru-RU
fi-FIen-GBru-RU
Поиск

apteekkipalvelut

Reseptilääkkeiden toimitus

Reseptilääkkeiden toimitus tapahtuu rauhallisissa suoratoimituspisteissä, joissa saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa niin apteekkarilta kuin proviisoreiltamme ja farmaseuteiltamme. Palvelua nopeuttaa Rowa-apteekkirobotti, joka toimittaa lääkepakkaukset varastosta oikeaan palvelupisteeseen. Lääkevaihdon avulla voimme varmistaa, että käytössäsi on tehokas, turvallinen ja samalla edullinen vaihtoehto. Tästä linkistä pääset lääkkeiden hintavertailuun.

Reseptivapaat lääkkeet ja itsehoitotuotteet

Palveluvalintaosastollamme saat neuvontaa farmaseuttiselta henkilökunnaltamme. Palveluvalintaosastoltamme löydät laajan valikoiman tuotteita mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Pyrimme kehittämään palveluvalintaosaston sisältöä niin, että osastolta löytyvät aina parhaat sekä uusimmat ja tarpeellisimmat tuotteet.

Mittaa arvosi

Apteekissa on rauhallinen verenpaineen mittauspiste, jossa voit veloituksetta mitata oman verenpaineesi apteekkikäynnin yhteydessä. Mittauspisteessä on valikoima erilaisia terveydenhoitoon liittyviä oppaita.

Apteekin tapahtumat ja ajankohtaiset tarjoukset

Apteekki järjestää säännöllisesti erityisiä mittauspäiviä yhteistyössä Helsingin Sydänpiirin kanssa. Voit mittauttaa kolesterolin, verensokerin, maksa-arvon, hemoglobiinin ja verenpaineen. Ilmoittelemme tulevista mittauspäivistä hyvissä ajoin. Seuraa ilmoitteluamme apteekissa ja tällä sivustolla!

Asiantuntijat palveluksessasi

Ylläpidämme jatkuvasti ammattitaitoamme voidaksemme toimia parhaalla mahdollisella tavalla omalla sektorillamme terveydenhuollossa. Erikoisosaamisen mahdollistamiseksi henkilökunnassamme on omat vastuuhenkilönsä mm. astman, diabeteksen, sydämen ja haavojen hoitoon. Meiltä voit kysyä neuvoa kaikissa omaa hyvinvointiasi askarruttavissa asioissa.

Muut palvelut

Apteekkimme tarjoaa myös muita palveluita. Lue niistä lisää täältä.

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekista ostetuista tuotteista ja palveluista. Verkossa Bonusta kertyy S-apteekki.fi -sivustolla tehdyistä ostoista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.

Lue lisää...